• Vårt mål er å bistå deg i arbeidet med å bygge og styrke din profesjonelle anseelse. Dette gjør vi ved å levere førsteklasses språktjenester.

norsk english

Hvorfor velge våre tjenester?

Profesjonalitet er en vital komponent for din akademiske anseelse og ditt forskningsomdømme. Vår høyeste prioritet i E2publish, er å bistå deg i arbeidet med å bygge og styrke din profesjonelle anseelse. Vi leverer deg førsteklasses språktjenester. Hos oss vil dine dokumenter bli tatt hånd om av en svært dyktig redaktør eller translatør. Alle dokumenter gjennomgår to fulle evalueringer. Velger du å bruke våre tjenester, kan du være sikker på at dine språkbehov blir tatt godt hånd om, av en redaktør som innehar en doktorgrad.

booksVåre tjenester er dessuten svært omfangsrike. Vi språkvasker med tanke på din målgruppe, være seg kollega og andre akademikere, beslutningstakere eller offentligheten. Vi kommer med forslag til oppklaring av logikk og argumentasjon, eller forslag til modifisering av tilsynelatende motsigende påstander, i de tilfeller der det skulle være nødvendig. I samråd med våre innspill, vil du selv kunne implementere de endringer du finner nødvendig, for deretter å returnere ditt dokument til oss for endelig gjennomgang, uten tillegg i prisen. Vårt arbeid er ikke ferdig før din tekst kommuniserer klart, nøyaktig og korrekt. Sjekk våre sider for profesjonelle kunder eller våre studentsider for flere detaljer.

Sist men ikke minst tilbyr vi deg en enestående verdi. Selv om våre tjenester spesialtilpasses dine profesjonelle behov, er prisen på tjenestene svært konkurransedyktige. For ytterligere informasjon, sjekk våre priser eller kontakt oss for et prisoverslag. Dersom du er student, finner du våre studentrabatter i seksjonen for studenter.

Vårt Oppdrag

Vårt oppdrag er å bistå deg i arbeidet med å bygge og styrke din profesjonelle anseelse. Vi gjør dette ved å levere førsteklasses språkvask og korrektur

Kontakt oss i dag for et pristilbud.

Kundene sier

q Jeg ønsker å takke deg for en flott og svært grundig jobb... Jeg kan trygt anbefale deg til andre.

liv