• Vi tilbyr deg presisjon og klarhet, ut fra et akademisk perspektiv, der krav til fortreffelighet og anseelse holdes høyt. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

norsk english

Korrekturtjenester

Korrekturlesing er en av de siste fasene i en dokumentredigering, der det fokuseres på korrigering av skrive- og tegnsettingsfeil. Språkvask handler om å kommunisere nøyaktig, tydelig og korrekt. Korrektur handler spesielt om å skrive korrekt, og forutsetter at de fleste spørsmål rundt en nøyaktig og tydelig kommunikasjon allerede er ivaretatt.

Ditt profesjonelle omdømme er E2publish sin høyeste prioritet. Dersom du bruker våre tjenester, kan du være sikker på at teksten i ditt endelige dokument er med på å styrke ditt vitenskapelige omdømme. Våre korrekturtjenester passer særlig for dokumenter som ikke vil bli korrekturlest av en utgiver, slik som doktoravhandlinger, master- og hovedoppgaver. Dersom teksten er grundig utformet, vil vår korrekturgjennomgang sikre at den også er fri for skrive- og tegnsettingsfeil.

Sjekk våre priser eller kontakt oss i dag for et pristilbud.

Definisjon

Korrektur er siste fase i typografisk produksjon, hvor man leser gjennom teksten for å finne feil.

Sjekk våre priser eller ta kontakt med oss i dag for et pristilbud.

Bruksområde

Korrekturtjenester passer for:


Doktoravhandlinger
Master- og hovedoppgaver
Andre presentasjoner og oppgaver