• ”Tusen takk for en rask og imøtekommende service”

norsk english

Språkvask

Ditt profesjonelle omdømme er E2publish sin høyeste prioritet. Vi tilbyr en dyptgående form for språkvask, som med sikkerhet vil styrke din akademiske anseelse og ditt forskningsomdømme. Vi garanterer at din tekst blir bearbeidet av en akademiker med doktorgrad.  Denne garantien er vårt fundament for tilbakemeldinger og korrigeringer, som finpusser logikk og argumentasjon på et høyt akademisk nivå. I noen tilfeller veileder vi også kunder i å artikulere teoretiske konsepter, og å evaluere empiriske data. Vennligst les vår "Academic Integrity Policy" for mer informasjon om omfanget av våre tjenester.

Vi utfører selvsagt også de fundamentale prosessene ved en språkvask: dyptgående kontroll av setningsoppbygging og presisjon, og kvalitetssikring av tekstflyt fra det ene avsnittet til det neste. Vi er overbeviste om at du vil bli positivt overrasket over våre evner til å få din tekst til å kommunisere klart og tydelig til dine mottakere.

E2publish sine tjenester er ideelle for språkvask og korrektur av alle typer vitenskapelige og akademiske fremstillinger, være seg bokmanuskripter og journalartikler, politikk- og forvaltningsevalueringer, rapporter og konferansebidrag, eller journalistiske tekster, som artikler til tidskrifter og kronikker.

Sjekk våre priser eller kontakt oss i dag så vi kan ta fatt på kvalitetssikringen av din fremstilling. Sjekk våre studenttjenester dersom du er student.

Definisjon

Språkvask omfatter alt fra retting av ortografiske feil og tegnsettingsfeil, til fullstendig omformulering av tunge og kompliserte tekster, uten å endre innholdet.

Sjekk våre priser eller ta kontakt med oss i dag for et pristilbud.

Bruksområde

Språkvask kan utføres på de fleste akademiske fremstillinger, inkludert:

Bok og journalmanuskript
Konferansebidrag
Oppgaver
Forskningsrapporter og abstrakter
Doktoravhandlinger og masteroppgaver
Artikler til tidskrifter og kronikker
Politikk- og forvaltningsevalueringer