• "Dette var (og er) lærerikt. Takk igjen for veldig rask og imøtekommende service.”

norsk english

Språkvask

Vår høyeste prioritet er å styrke din profesjonelle anseelse. E2publish tilbyr en omfattende form for språkvask, som vil støtte opp om utviklingen av ditt akademiske omdømme. Vi tilbyr deg unike tilbakemeldinger og korrigeringer, som finpusser logikk og argumentasjon. I noen tilfeller veileder vi også studenter med å artikulere teoretiske konsepter, og å evaluere empiriske data. Vennligst les vår "Academic Integrity Policy" for mer informasjon om omfanget av våre tjenester.

Vi utfører selvsagt også de fundamentale prosessene ved en språkvask: dyptgående kontroll av setningsoppbygging og presisjon, og kvalitetssikring av tekstflyt fra det ene avsnittet til det neste. Vi er overbeviste om at du vil bli positivt overrasket over våre evner til å få din tekst til å kommunisere klart og tydelig til dine mottakere.

Sjekk våre priser eller ta kontakt med oss i dag for et pristilbud.

 

 

 

 

Definisjon

Språkvask omfatter alt fra retting av ortografiske feil og tegnsettingsfeil til fullstendig omformulering av tunge og kompliserte tekster, selvsagt uten endring av innholdet.

Sjekk våre priser eller ta kontakt med oss i dag for et pristilbud.

Eksempler

Nylig gjennomførte studentoppdrag:

Delegitimizing Democracy? A Test of Corruption Perceptions and Experiences

Change through Ethical Dialogue: A Theoretical and Qualitative Study of Lifestyle Counselling in General Practice

EU Effect on What? A comparative case study on the effect of the European Union conditionality mechanism on democratisation and governance reform in Serbia and Ukraine