• Vi har lang erfaring i veiledning av studenter med deres oppgaver og avhandlinger.

norsk english

Hvorfor benytte seg av språktjenester?

Vi vil selvfølgelig anbefale deg å språkvaske din doktoravhandling eller din hovedoppgave. Det er tross alt vår butikk! Men husk på følgende: Din fremstilling vil følge deg, gjennom resten av din karriere. Både fremtidige kollegaer, og potensielle arbeidsgivere, vil kunne evaluere den, og kvaliteten på arbeidet vil derfor, i stor grad, kunne påvirke din voksende anseelse.

Hva er så haken ved det hele? Vel, språkvask kan utgjøre en stor kostnad, særlig for studenter med trang økonomi. E2publish tilbyr en rekke studentrabatter, samt tips til hvordan du selv kan bidra til å redusere prisen.

Hvorfor velge E2publish sine tjenester?

Vi har lang erfaring i veiledning av studentoppgaver og doktoravhandlinger. Vårt krav om at vi skal tilfredsstille de høyeste akademiske standarder, gjør oss til en utmerket partner i arbeidet med å kvalitetssikre viktige fremstillinger som kan fremme din karriere. Ved å tilby gode studentpriser, og tips til hvordan du kan redusere prisen, håper vi å kunne hjelpe deg med å profesjonalisere din fremstilling.

Sjekk våre studentpriser for flere detaljer. Husk også å sjekke hvordan du selv kan være med å redusere kostnaden.

Vennligst les vår "Academic Integrity Policy" for mer informasjon om omfanget av våre tjenester.


Kundene sier

Deres tjenester er raske, omfattende og grundige i klargjøring av språket for publisering. Jeg kommer uten tvil til å bruke deres tjenester igjen.

Kundene sier

q Språkvask og korrektur av min oppgave ble utført grundig og effektivt og jeg var svært fornøyd med resultatet. Tjenesten var særdeles fleksibel, noe som kom godt med i en situasjon presset på tid. Jeg bruker gjerne tjenesten igjen ved en senere anledning.